Pay Per Click Management

Плати за клик (PPC) Мениджмънт

Искаш да си на първа страница в Google - бързо и лесно? Искаш да станеш лидер в областта? Кампанияна на GoogleAdWords е точно за теб!

Нищо не може да се сравни с отличните резултати от добре направена Pay-Per-Click кампания! Кампаниите от вида "Плати за клик" са в основата на ефективния маркетинг в Интернет търсачките. С тях получавате несравнимо представяне на първата страница с резултати от търсене. PPC рекламата е насочена към точните потребители, защото те са таргетирани по определени от Вас ключови думи и фрази. Кампаниите са изключително гъвкави, а резултатите са видими в реално време. Вие заплащате само, когато потребител посети Вашия сайт!

Успешната Pay-Per-Click кампания

Ефективността на Pay-Per-Click кампанията зависи пряко от подбора на ключовите думи и фрази, целевите (landing) страници, текстовите реклами и стратегиите за наддаване. Местоположението на Вашата реклама в Google Search зависи от цената за клик (Cost per click), която сте готови да дадете и качеството на кампанията Ви като цяло.

Висока възвращаемост на инвестицията

Всяка PPC кампания в Google AdWords създава силен трафик от посещения към сайт Ви, но изисква ежедневно и професионално управление с цел оптимизиране на резултатите, намаляване на общите разходи за кликове и съответно увеличаване на възвращаемостта от направената инвестиция.

Гарантирани резултати

Нашите сертифицирани SEO аналитици, управляват и следят Google AdWords рекламата Ви - 24/7. Това гарантира положителни резултати и разраства бизнеса Ви!

Валчер за Google AdWords

От 2010 година на сам ние сме партньори с Гугъл. Всеки наш нов клиент получава валчер от 90 лева за Google AdWords напълно безплатно!

Google AdWords - Най-сигурният начин за бързото разрастване на бизнеса Ви! Гарантирани резултати, плати за клик!